مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین از تخصیص بیش از ۵۶ میلیارد ریال اعتبار از سوی سازمان امور اجتماعی کشور به این استان برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی خبر داد.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین: اختصاص بیش از ۵۶ میلیارد ریال از سوی سازمان امور اجتماعی کشور به دستگاههای اجرایی برای کاهش و کنترل آسیب

به گزارش روابط عمومی سازمان امور اجتماعی، اکرم نجفی مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین با اعلام این خبر افزود: این اعتبار با هدف اقدامات مؤثر در راستای آگاهی بخشی، مصون سازی، کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی، کاهش پدیده حاشیه‌نشینی و تقویت و تجهیز مراکز اورژانس اجتماعی به استان قزوین اختصاص یافته است.

وی ادامه‌داد: این اقدام ارزشمند،گامی مهم در جهت ارتقای رفاه اجتماعی و سلامت روانی شهروندان استان محسوب می‌شود و با تخصیص این میزان اعتبار، انتظار می‌رود گام‌های اساسی در جهت توانمندسازی اقشار در معرض آسیب‌های اجتماعی برداشته شود.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین با تأکید بر اهمیت همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی در این حوزه، اظهار داشت: «دستگاه‌های اجرایی استان نقش حیاتی در شناسایی، حمایت و توانمندسازی گروه‌های هدف و افراد آسیب‌پذیر جامعه دارند، این اعتبارات فرصتی مغتنم برای تقویت زیرساخت‌های حمایتی و اجرای برنامه‌های پیشگیرانه در سطح استان است و لازمه موفقیت در این مسیر، تعامل مؤثر میان تمامی نهادهای مسئول و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی منطقه است.

نجفی در ادامه گفت: تلاش برای کاهش حاشیه‌نشینی و ساماندهی مناطق کمتر برخوردار و تجهیز مراکز اورژانس اجتماعی برای ارائه خدمات فوری و تخصصی به افراد نیازمند، از دیگر اولویت‌های اجرای این طرح‌ها خواهد بود.

وی تصریح کرد: این تخصیص اعتبار نشان‌دهنده توجه ویژه دولت به مسائل اجتماعی و تلاش برای ایجاد جامعه‌ای سالم‌تر و با نشاط‌تر در قزوین است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =